انتخاب یکی از بهترین روغن ها برای کبد چرب اهمیت زیادی دارد چرا که در اکثر غذاها و سالادهایی که با روغن تهیه میشود مهم است که طبیعی باشد.
روغن های طبیعی اگر درست و به اندازه مصرف شوند مانع بروز کبد چرب میشوند.
همانطور که میدانید کبد چرب بر اثر خوردن غذاهای چرب و پرکالری به وجود می آید و برای درمان باید نوع تغذیه و موادی که استفاده میشود، تغییر کند.
برای آشنایی بیشتر با بهترین روغن برای کبد چرب در ادامه به سه نوع روغن طبیعی و خواص آنها اشاره خواهیم کرد.
بهترین روغن برای کبد چرب روغن کانولا است. این روغن از مواد بسیار موثر و مغذی تشکیل شده که در تامین سلامت بدن نقش اساسی دارد. خرید روغن کانولا و مصرف آن نه تنها برای درمان کبد چرب بلکه جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و مغز نیز موثر واقع میشود.
این روغن ضدالتهاب است و برای بهبود کارکرد کبد نیز نقش مهمی دارد. همچنین دارای درصد زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است که هیچ ضرری برای بدن ندارد.
به خاطر داشته باشید که برای نتیجه گیری بهتر است نوع طبیعی این روغن را استفاده کنید.
روغنی سراسر انتی اکسیدان است که نقش مهمی در درمان کبد چرب دارد. روغن زیتون کمک میکند کبد عملکرد موثر تری داشته باشد و موجب افزایش سوخت و ساز بدن میشود.مواد موثر در این روغن شامل:
ویتامین های E / K دارای انتی اکسیدان هستند و همچنین خواص ضدالتهابی دارد بنابراین برای درمان کبد چرب مفید است.
خواص ضدالتهابی روغن زیتون از تجمع چربی تری گلیسیرید جلوگیری کرده و مانع اکسیداتیو شدن کبد میشود.
در کمترین زمان کبد چرب را رفع میکند چرا که این دانه پرخاصیت حاوی مواد بسیار ضروری برای بدن است. روغن کنجد از تجمع چربی در کبد جلوگیری کرده و سموم را دفع میکند و مهم ترین مواد موجود در این روغن عبارتند از:
بیش از 80 درصد روغن کنجد را اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل داده که مانع از تجمع چربی در کبد میشود.
خاصیت ضدالتهابی دارد که برای کبد هم مفید است و در بازار به دو شکل بوداده و معمولی نگهداری میشود.
این روغن را در جای خنک نگهداری کنید چرا که زود فاسد میشود.
بهترین روغن برای کبد چرب بهترین گزینه برای پخت و پز است. اما برای غذاهای سرخ کردنی، بهتر است مواد غذایی را در زمان محدودی با این روغن طبخ نمایید. به طور کلی تاثیر این روغنها با کاهش جذب چربیهای مضر و تحرک، بیشتر خواهد شد و خیلی زود باعث درمان کبد چرب میشود. همچنین میتوان در انواع سالادها به جای اضافه کردن سسهای چرب از روغنهای طبیعی برای خوش طعمتر کردن استفاده کنید. اغلب روغنهای طبیعی در کنار اسیدهای چرب غیر اشباع درصدی هم اسید چرب اشباع دارد که بسیار ناچیز بوده و ضرری برای کبد نخواهد داشت. برای اینکه خواص خود را از دست ندهند بهتر است در مکانی خنک و بدون نور نگهداری شوند.